onsdag den 23. september 2009

Weekend???

Eller hvad?
Det føles som om, jeg lige har holdt weekend. To fridage, mandag og tirsdag blev det til, efter at have været i to meget meget travle aftenvagter.
Jeg har været træt og ussel som et ondt år.
Og så regner I selvfølgelig med, at jeg, når jeg skriver sådan, har futtet rundt i nattøj hele dagen, sumpet og været rigtig i hyggehjørnet ik'?
Jo! Det ville jeg også ønske, at jeg havde været.
Men jeg har vimset rundt fra dit til dat og har egentlig ikke følt, at jeg har slappet af.
Men har jeg udrettet noget eller været super kreativ????
NEJ!
Til gengæld har jeg fået socialiseret rigtig meget. Både med den ene og den anden. Og gud hvor sladderen den kan gå så ;)
Se det er hyggeligt.
Jeg har begge dage haft besøg af Helle. Til lidt the og til lidt nørklerier (det sidste er dog ikke blevet til som meget, som jeg sagde tidligere).


Helle er ellers et af de dygtigste mennesker, jeg kender. Hvis jeg har problemer med noget, det være sig strikning eller syning, så er det næsten altid hende, der er bagstopper.

Igår kom hun med både de her


Og de her mmmm....


Seriøst gode og intense i smagen. Meget heldigt, når det viser sig, at det er to af den slags buske, jeg netop har forærret Nicolas i fødselsdagsgave ;)

I mandags var jeg igen hos Kirstin og hesten. Den behøver vist ikke en nærmere præsentation vel? Jeg kan kun sige, at han sprang godt den anden dag, og at man jo nærmest går hen og bliver lidt stolt indvendigt, når man ser ham hehe. Og det selvom det bestemt ikke er min fortjeneste, at han er, hvor han er. Men han er jo stadig min.Vi havde også Mils (min søster) gamle hest med, som Kirstin tidligere har reddet.
Det var et glædeligt gensyn..... Men måske dog mest for Kirstin.
Tror måske, at Modi en anden gang nægter at skulle læsses, hvis han ved, at han skal ned og arbejdes sådan igennem igen.

I går aftes indtræf så en længe ventet begivenhed. Hyggeaftenen med de gamle floorballtøser. Den har pga diverse omstændigheder været rykket gange flere og er vel ca to mdr forsinket...tsk tsk tsk.
Men endelig!
Jeg tror efterhånden det er ved at være fire år siden, at vi spillede sammen, men vi hygger altså stadig gevaldigt, når vi mødes. Og sladderen går.....bla bla bla....
Igår var det hos Mil. Og vi fik rigtig lækker mad og god rødvin. Lækkert!
Det er sjovt, hvordan man trods aldersforskel og det faktum at man er forskellige steder i livet, alligevel falder i hak med det samme og bare hygger sig.
Jeg glæder mig til næste gang og vil allerede nu begynde at lægge hovedet i blød for at finde en go' menu og en dato, som kan passe. Det er nemlig hos mig næste gang.

Det er blæsevej og rigtig efterårsagtigt derude i dag. Blå himmel, men alligevel også overskyet. Hmmm
Og jeg kan ikke trække den længere. Jeg skal ud og løbe. Jeg har ikke løbet seriøst i snart to mdr. Det er skidt for formen på både den ene og den anden måde.
Så når morgenmaden er sunket og løbeskoene er snørret, så er det afsted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar