søndag den 3. januar 2010

Vel inde i det nye år....

Long time no seeing....


Vel ovre både jul og nytår og med både fingre, øjne og sideflæsk godt siddende fast, er vi klar til at tage fat på et nyt år her i Casa Kris.

Et nyt år med nye løfter, nye ideer, nye tanker og ikke mindst nyt tøj.

Jeg er jo som tidligere nævnte så heldig, at jeg har Nicolas.
Og Nicolas kan sy...... ja ja piger!.......... Grin I bare.
Men jeg har altså lige fået et par helt nye bukser.
Klippet og syet efter en gammel model jeg havde liggende. nu lidt for små og meget slidte.
Fra nye bukser til 1200,-. Nu syet af Nicolas for ca 100,-
Ja! I har lov til at være misundelige ;)

Men det er altså ikke kun Nicolas, som har syet her i det nye år.

Jeg var nemlig selv så heldig at få et af mine ønsker opfyldt til jul. Jeg fik af min søster de skønneste stoffer. Nogen som jeg havde drømt om meget længe, men været lidt for nærig til at købe.....hmmmm.... det er jeg ikke igen, for tjek lige, hvad der er kommet ud af et af dem.
Det nye år har også budt på lidt nye eksperimenter ud i smykkernes verden.
Jeg var nemlig så heldig, at Nicolas til jul var så betænksom at begave mig helt vildt med alskens godter til smykkefremstilling.
Billeder må I desværre vente med, da jeg altså ikke er nået så forfærdelig langt endnu......... Meeeen! det er meget spændende og jeg glæder mig meget til at arbejde med det ;)

Hygge!

1 kommentar:

  1. Hej Kristine. Godt nytår til jer begge.
    dejligt at du endelig er tilbage på bloggen.
    Ros lige den kæreste helt vildt meget fra mig. Han er da bare fantastisk god til det syning der. Det har jeg jo altid sagt, de bedste og mest kreative håndarbejdaudøvere, designere o.l er bare mænd. De tør mere og har øje for de skønne detaljer. Det eneste jeg ikke kan have personligt er, en kæreste der strikker. Det gør altså bare et eller andet ved mig, som jo mest siger noget om mig.
    Stoffet du har syet i er jo bare helt fantastisk smukt og heldigvis har du valgt en sød og enkel model. Meget smukt. Du bliver da et hit med det sæt på.

    SvarSlet