Men edderemame lækkert
Vi har lavet lavet medisterpølse i dag.
Nicolas har lavet chili/peberpølse
og
jeg har lavet en med soltørrede tomater, pinjekerner og basillikum.
De er bare så lækre
mmmmmmm..........
Nu skal de bare steges, når lysten melder sig.
men ellers er der lidt godt til fryseren.
For de som skulle få lyst til at prøve:
Grundfars:
3 kg flæskefars | ||
3 hakket løg | ||
en håndfuld af diverse friske krydderurter | ||
3 spsk salt | ||
3 tsk peber | ||
4½ tsk knust allehånde | ||
1½ tsk muskat | ||
1½ tsk knust nellike | ||
9 dl kold suppe. | ||
10 meter svinetarm |
chili og hvidløg efter smag - vi har meget i af begge dele
Farsen røres og stoppes i tarmen
(vi gør det med vores røremaskine og et pølserør),
herefter snoes pølsen i mindre stykker, skiftevis hver sin vej, for at undgå, at de ruller op.
Endelig koges de i 20 minutter,
førende de er klar til at fryse eller stege
Velbekomme!
Velbekomme!
Hvor ser det spændende ud. Det bliver jeg da også nød til at prøve. Tak for opskriften :)
SvarSletWauw, hold da op, du får det til at se så nemt ud. Respekt her fra!
SvarSletSe nu fik medister jo pludselig en helt ny dimension i min verden, spændende!
SvarSletNu spiser jeg ikke svinekød, men jeg tager alligevel hatten af for det omfattende projekt. Jeg elsker generelt ting, der er lavet for bunden, så man ved, hvad der er i:)
SvarSlet