tirsdag den 2. november 2010

Hmmmm...... Den kamel skal lige sluges og fordøjes....

Nicolas har lige ringet hjem og spurgt, hvad jeg ville sige til, 
hvis han blev udstationeret på Grønland (en eller anden gudsforladt flyvestation) i et halvt år.....hmmmmm
Intet er sikkert og måske skal han ikke afsted......


Men hvad skal man sige til det?
Han vil jo gerne......

9 kommentarer:

 1. Interessant.Kan du ikke tage med? Har altid selv ønsket at komme derop og skal nok nå det en dag. Hmm spændende at følge hvad i beslutter og om han overhovedet får det.

  SvarSlet
 2. Uha, sikke en kamel! Det er virkelig en af udfordringerne i et parforhold, det med at følge sin egen og hinandens drømme. Håber I finder ud af en god løsning for jer begge. Og som Stella Dea også spørger; kan du tage med? Det ville da være en fantastisk oplevelse, og 6 måneder går hurtigt :)

  SvarSlet
 3. God tur, skal du sige. Og lige sørge for at der er mulighed for at du kan komme på besøg. Tænk tankerne og sov på det.

  SvarSlet
 4. Tag med! Eller nyd freden herhjemme :-)

  6 måneder går hurtigt og med internet, skype og webkamera, så går det meget lettere.

  SvarSlet
 5. Jeg er fuldstændig enig med de andre... Tag med eller bliv hjemme - et halvt år går meget hurtigt. Hvis han virkelig gerne vil, så skal han afsted. Det vil være så ærgerligt og sidde og tænke tilbage på en fed oplevelse, som man lod passere.

  SvarSlet
 6. Det er jo en kæmpe chance for ham, jeg vil sige okey....men jeg vil anbefale dig, at du rejser med ham. Så kan I opleve det smukke land sammen :-))

  SvarSlet
 7. Jeg symes gså du skal ønske ham god tur - og så sørge for at komme på besøg et par gange i løbet af de 6 måneder, så i kan dele nogle af oplevelserne, og du kan følge med i de ting han fortæller, når han ringer hjem. Nyd det derhjemme imens, og glæd dig på hans vegne :-)

  Kh Stine.

  SvarSlet
 8. Det er en oplevelse for livet, som jeg bestemt ikke ville lade gå fra mig. Og du skal da med :-)
  Hilsen en tidligere grønlandsfarer...

  SvarSlet
 9. "Gudsforladt flyvestation".... må jeg lige være her! ;-)

  Og nu kan man altså ikke sluge en kamel i én mundfuld.

  Yeahhh, siger jeg, så ka' du besøge mig!! Og du kan få arbejde med et knips med fingrene!! Du skal da med - er sikker på du, at kan finde gode plejeforældre til de små firbenede.

  SvarSlet