torsdag den 5. maj 2011

Klar, parat, PAK!

 (Foret er af Anna Maria Horner og hedder Little Honey)

I morgen skulle de to lyse smuksakker gerne være hos henholdsvis Britt og en meget heldig mor ;)

Kære Mor!
Hvis du er modtageren af denne taske, så tror jeg nok, at jeg kender en del mænd, som kunne tænke sig et lille kursus i kunsten at finde den rette pakke af den glad giver hos dig ;)
Lad mig endelig høre, om han har valgt rigtigt.....

4 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre, at det går så godt med dine (og Nicilas') over-lækre tasker.

  Den du lavede til mig vakte så meget glæde hos Nûno at hun har "lånt" den lidt - med mors tilladelse. Så hun flasher den i Århus - helt sikkert flittigt!!

  Hun/vi har en bøn til dig: kan du lodde sølv??? Kvinde-ringen Nûno lavede er knækket (kvinden er knækket af). Jeg kunne ikke sætte det sammen igen, men nu har jeg lavet en ny ring. Kvinden skal "bare" loddes på...

  SvarSlet
 2. Øj, den er flot, den røde! Måske man skulle forkæle sig selv med en af dine tasker? Tror jeg slå et smut om Elmegade og gramse lidt først. Det er bare så flot arbejde!

  SvarSlet
 3. Flotte, flotte tasker!

  Da jeg hørte at du gerne ville ud irl, tænkte jeg faktisk med det samme på en butik, jeg elsker rigtig højt, og nu har jeg også fået mod på at anbefale den til dig. Butikken hedder "En og en hel del" og ligger i Randers, i en smuk lille sidegade til Rådhustorvet. De forhandler lige præcis din slags lækkerier, har dog ingen læderprodukter endnu - og det ville være skønt at gå ind i min yndlingsbutik i Randers og se varer fra Kjær&Schmeling!
  Det var i hvert fald mit forslag :)

  SvarSlet
 4. Hej!
  Det VAR mig der var den heldige Mor - og jeg ELSKER min taske. Glæder mig til den bliver godt brugt. Overvejer endda barn nr. 3, så jeg måske kunne få en pige der kan arve den om mange mange år :O) :O)
  Hilsen
  Anja

  SvarSlet