fredag den 15. juli 2011

Så er den gal igen......... Og NU er det nok!

Post Danmark har inden for den sidste mdr. seriøst vist sig fra sin værste side.
Og jeg er rødglødende.
Jeg sprutter og hvæser jeg er parat til at hoppe den første den bedste post jeg ser.
Jeg er klar til at sprænge postkasser i luften og til at stille op på Christiansborg og klage min nød.
Jeg gider IKKE mere.

Først var det mit nye pas, som aldrig nåede frem. Totalt stjålet i posten.
Og pludselig var min Londontur seriøst truet.
Hvis ikke det var for en hurtig nødsatsning, var den blevet smadret allerede der.
Det blev den ikke - DER!!!!
Det blev den nu så alligevel.....ØH HVAD????

Og næste situation,hvor Post Danmarkseriøst har vist sig fra sin bedste side, var så sent som i sidste uge, hvor en af mine pakker 
 - To viklearmbånd og min lille lilla kortholder - heller ikke nåede frem til modtageren.


Jeg er SÅÅÅÅÅÅH træt af det.
Så nu tænker jeg alternativer.
GLS tilbyder følgende.....Pakkelevering fra pakkecentre rundt omkring i landet.
Mindstepris er 50,- for en lille pakke på 35 x 35 cm.
Så nu jeg overvejer at lave en ny "fragtpakke", hvor alle produkter/bestillinger over 300,- koster 50,- og bliver sendt med fragtmand  i stedet for med Post Danmark.
De har så også aller Track and trace og er forsikret.

Hvad er jeres erfaringer med Post Danmark og har I andre foreslag til, hvordan jeg bedre kan gøre det?

9 kommentarer:

 1. Ej hvor er det bare irriterende. Mener også man kan sende forsikret med Postdanmark men mon ikke det så er billigere med GLS?
  Http://www.rts-transport.dk siger de kan fra 30 kr men man skal kontakte for tilbud. Tror der er mange mindre firma.

  SvarSlet
 2. jeg er også bare så træt af dem!!
  jeg har ventet på en pakke i over 1½ måned fra usa. Da jeg var nede på posthuset forleden i andet ærinde, ser jeg, en pakke som godt kunne ligne den jeg ventede på. jeg spurgte om det var mit navn, og ja det var det....
  hvorfor fan*** har den så ligget der i 1 måned uden de har gjort noget ? ikke har sendt et brev eller ringet ? total dårlig service.
  Tolden havde åbnet den men der var ikke noget brev på, så de vidste ikke hvad de skulle gøre og kunne ikke udlevere den til mig-
  Firmaet der har sendt mig pakken har givet mig penge tilbage, så nu skal jeg se om jeg kan få pakken og give pengene tilbage igen.
  Og det er ikke første gang jeg har haft problemer. Pakker jeg har sendt er ikke kommet frem, og heller ikke breve. Og nogen af de ting jeg får er så smadret og tingene ødelagt :(

  jeg håber virkelig også snart der kommer andre alternativer til os end postdk.
  Hvad med DHL ? UPS ? grønne bude osv ?

  SvarSlet
 3. ps: det koster 65 kr. for pakke uden levering, og 75 kr. for pakke med levering. Der er forsikring på begge dele.
  Jeg tror du skal overveje kun at sende ud med forsikring på.

  SvarSlet
 4. Jeg vælger til hver en tid GLS (el lign) frem for PostDK. En anden fordel ved GLS frem for PostDK er man kan få leveret ved den lokale pakkeshop - for mit vedkommende er det blockbuster de har LANGT bedre åbningstider end PostDK nogensinde får.

  Hvis det sendes som brev for 48 kr (mener jeg det koster) er der ikke forsikring på!

  SvarSlet
 5. Jeg bruger også selv Post Danmark og har nu sendt med dem i over 3 år og jeg har yderst sjældent oplevet uhensigtsmæssigheder, men faktisk været glad for Post Danmark (bortset fra deres priser). Max omkring 2 ud af 3000 pakker, hvor jeg har sendt med track & trace og hver gang har Post Danmark erstattet den forsvundne pakke.
  Hvordan det forholder sig når man sender som brev, det ved jeg ikke.
  Men jeg har hørt fra flere at GLS generelt er meget værre også mht til at pakkerne forsvinder - om det er et par enkelte dårlige oplevelser eller ej, det ved jeg så ikke ... jeg følger lige lidt med for at se om der dukker et godt alternativ op :)

  SvarSlet
 6. Har også haft problemer med Post Danmark, og det viser kun, at monopol virksomheder, det kan være rigtig træls for os kunder.


  Sommerhllsen


  Pelle
  http://www.mobilreparationer.dk

  SvarSlet
 7. Ja jeg er jo også tosset på væsenet. Med de andre metoder er det bare irriterende, at hvis jeg ikke er hjemme, skal jeg være hjemme før de kommer igen OG jeg skal betale fragt til dem igen. Kan være en dyr løsning som kunde.For mit vedkommende har vi et leveringssted tæt ved i Køge, hvor jeg kan afhente når det er aftalt.

  SvarSlet
 8. Har også haft en del probs med post dk.

  Bruger derfor gerne GLS...men man skal påregne, at de IKKE leverer fra dag til dag, som de ellers lover ;-) 2-5 dage tager det ca....Men det når til gengæld altid frem.

  En anden ting du kan gøre, er at pålægge køber udgiften for en forsendelses-seddel. Altså et bevis for, at du har sendt et brev/pakke til dem, men uden T&T.

  Sidst jeg brugte det, kostede det 11 kr. Og de fleste betaler enten, eller påtager sig, at ansvaret er deres hvis et alm. brev forsvinder. (Det er det jo i forvejen, men gøres det klart i handelsbetingelserne, betaler alle for enten forsikret pakkepost eller for forsendelses-advisen)

  K.H June

  SvarSlet
 9. Mine erfaringer med Post Danmark er faktisk ret gode. Kun et svigt, da posthuset/posten ikke afleverede en pakkeseddel. Men det blev løst uden kontroverser.

  Jeg har sendt en del varer de sidste fire år.

  SvarSlet