fredag den 1. juni 2012

Klistret og sødt - Men pokkers godt ;)


De af jer, der følger med her jævnligt, ved at jeg har en svaghed for søde sager til morgen.
Min morgen skal simpelthen ikke bare starte med en kold klap sammen med ost eller en bar klat klistret havregrød.
Nej!

I går annoncerede jeg, at jeg ville prøve at lave æblesirup.
For det kunne der vel ikke være mange ben i.
Og nej!
 Det var der heller ikke. 
Men det krævede bare en pokkers god tålmodighed og viljestyrke.
For det tog laaaang tid på blusset og det var meget svært ikke hele tiden at stikke skeen derned og smage på det.
For kan I forestille jer noget bedre en æblemost, sukker og vanilje,,,,mmmm

Men her er den og i dag skal jeg have A38 med æblesirup, musli og mandler.
MUMS! Siger jeg bare.

Hvis nogen skulle få lyst til at prøve....

Opskrift:
750 ml ufiltreret øko øblesaft
350 g. lys rørsukker
1 stang vanilje

Alt i en gryde og småsimre til det er tykt og gyldent.




Hvis I ligesom jeg har en næsten umættelig trang til at alting skal smage af vanilje, så smut lige forbi 
Jeg har købt 50 stænger (pakket lufttæt 5 stk pr. pakke) hjem fra England.
Pris 22 pund.
Det er  da til at tage at føle på ik'?


Ha' en fantastisk dag derude.

ps. Hæng på ik'! Jeg har planer om en lækker lille giveaway her op til weekenden.

3 kommentarer:

  1. Det ser top lækkert ud, og kan til hver en tid slå mine havregryn af pinden.

    SvarSlet
  2. Uhm, det lyder og ser lækkert ud!
    Jeg har også en svaghed for søde sager og lækre morgenmåltider. Hvorfor starte dagens vigtigste måltid med noget kedeligt mad? Øv!

    Æblerne og vaniljestangen på billederne giver mig lyst til at lege med mad og fotografering lige nu.. Mon jeg lige skal i køkkenet om lidt?

    Kh

    SvarSlet