mandag den 4. juni 2012

Pizza stænger



Vi var i gang forholdsvis længe i går.
Nicolas i haven og i brændet og jeg på værkstedet.

Men lucky, lucky me!
For en gang skyld havde jeg nemlig været lidt forudseende og taget en pose pizzadej op,.
Left overs fra sidste gang der blev serveret pizza.


Jeg har næsten altid pizzadej i fryseren.
For det er seriøst da så nem og lækkert lige at kunne fremtrylle en pizza.
Nogle gange har jeg endda også nedfrosset tomatsaucen.
Så kan det næsten ikke være nemmere.
Igår var pizzastængerne dog uden tomatsauce, men istedet med friske blommetomater.
Det er altså også lækkert og lige en tand mere syrligt.

Forøvrigt plejer jeg altid at lave dej af et helt kg mel af gangen.
Så skulle der være rigeligt at fryse ned af.




Så er det jo nemt en dag som i går.
Vupti vupti vupti.... Og så er der lækre pizza stænger til det sultne folk.




Bon appetit !


3 kommentarer:

  1. Det ser sørme lækkert ud! Kan kun anbefale pizza-sten og masser af grader til at gøre dem ekstra sprøde og lækre!

    SvarSlet
  2. Tak Barbara!

    Jeg havde også skrevet forkert.
    Jeg bager ved 260 grad ( eller så højt min ovn kan nå op.)

    Mht bagestenen. Så har jeg ikke i sinde at investere i den.
    Nicolas bliver nemlig ved med at sige, at han snart får bygget den pizzaovn.
    Lige nu er han igang med røgovnen.
    Så jeg må vel udvise lidt tålmodighed????

    kh
    Kristine

    SvarSlet
  3. Åh det lyder super lækkert, jeg ar min røgoven i en gamle stegegryde :0) men men det er bitte bitte ting jeg kan ryge i den :0)

    SvarSlet