tirsdag den 4. december 2012

Lækkert sundt til den søde juletid.....mmmmm



Jeg kan ikke gøre for det .....
Jeg elsker jul og juletid!
Og jeg elsker alt hvad julen bringer af lækkerier og godter.
......Meeeeen!
Jeg tåler det bare ikke særlig godt.
Ikke at jeg får allergi, udslæt, splintermave eller noget i den dur.
Jeg er bare den type, der skal kigge på en for stor bunke gulerødder, så tager jeg på.
Åh for pokker!
Og specielt lige nu, hvor Nicolas er begyndt at tale om, 
at vores påskeferie skal gå til sydligere himmelstrøg, for bl.a. at lære mig at dykke!!!!
Mig dykke???
Som min figur er lige pt., vil jeg sgu da nærmere flyde ovenpå... tsk tsk!

Well!
Jeg har derfor taget dejskraberen i den anden hånd og begivet mig ud på endnu et vægttabsforsøg 
(Jeg ved, at det er set og hørt her på bloggen tidligere - Sidst lykkedes det også. 
Men som den yoyo jeg er, røg de da næsten lige så hurtigt på igen, som de var røget af)
Nu er jeg der igen.

Denne gang har jeg bare grebet det lidt anderledes an.
Klog af skade og velvidende, at det simpelthen ikke hjælper bare at skære i det indtagede antal kcal og så rende rundt og være sulten hele tiden, skærer jeg istedet denne gang i mit indtag af kulhydrater.
Altså lidt mindre kulhydrater i det daglige, men istedet lidt mere protein og fedt.
(Det skal siges, at jeg absolut ikke skyr kulhydrater og da slet ikke i form af grøntsager - jeg forsøger bare at minimere dem).
Og det hjælper!
Jeg er ikke sulten og jeg får mine lyster styret......

Igår holdt jeg kødfri dag. Ikke fordi jeg skulle, men simpelten fordi, jeg ikke havde kød i huset.
Istedet fik jeg mine daglige proteiner fra æg, skyr, hytteost og fløde.....mmmm

Min frokost i går varsimpelthen så lækker:
Ovnbagt gulerod, pastinak og persillerod med citron, Herbamera og olivenolie.
Hytteost blandet med rødløg.
Ruccola fra haven (ja! Der var stadig lidt )
Ristede solsikke- og græskarkerner.
og endelig avocado.

For pokker det smagte godt (Og ps. Det smager også fremragende koldt senere ).


PS! I morgen har jeg dog alligevel tæn.kt mig at bage pebernødder.
For helt at forsage, det er simpelthen ikke mig.
Der er jo også ret lang tid til påske ik'?

4 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare lækkert ud!! MUMS! Jeg er sikker på at du nok skal nå målet og blive den lækreste dykker i miles omkreds! ;-)

    SvarSlet
  2. Dykkerlækkerheden vil de kalde dig når du flasher dykker dragten. nøjh for en lækker frokost. Den må gerne stå klar næste gang jeg kommer.

    SvarSlet
  3. Wow Kristin...that dish is delicious...good luck on your new routine, it is tough especially with all the confusing suggestions on what one has to eat...you are a culinary artist in addition to a leather and jewelry artist ! x

    SvarSlet
  4. Hvor dælan da hvor ser det lækkert ud Kristine, du er jo ikke bare kreativ med læder og skind - men kan også trylle med mad. Ha en skøn weekend (- og kig forbi min lille give away...)

    SvarSlet