Nu er det snart weekend og tid til mine 7 fridage.
Og i den forbindelse vil jeg se, om Nicolas ikke kan lokkes til at lave en gang frisk pasta ravioli.
Jeg har tænkt på dem længe, men ikke rigtig syntes at tiden var til det.
Men nu skal det være.......
Hvis I skulle være blevet inspireret, så får I da lige opskriften her ;)
Pastadej (frit efter Jamie Oliver)
- 250 g hvedemel
- 250 g durummel
- 3 store æg
- 8 æggeblommer
Altså!
Jamie siger, at det hele skal samles på bordet, og så gør Nicolas det selvfølgelig.
Men jeg har før lavet pastadej i røremaskine og den blev altså også god.
Herefter rulles den stille og roligt ud til en tykkelse på 1-2 mm.
Vi har sådan en fiks pastamaskine til røremaskinen.
Men den kan ligeså godt rulles ud i hånden, hvis man har tålmodighed til det ;)
Det har jeg ikke.
Vores fyld er her:
- Karl Johan svampe
- Flødeost/mascapone
- pinjekerner
- løg
- stegt røget bacon
- bredbladetpersille
Når fyldet er blandet og pakket ind
(sørg for at pakke dem godt ind,
for ellers ryger fyldet ud i vandet under kogning),
koges pastaen i saltet vand i 3-4 minutter.
Vi spiste pastaen rå med lidt smeltet smør og parmasan over.
Men det står jo alle frit for.
Men seriøst!
det smager så englene synger.
så prøv det ;)
Mmm hvor ser det bare godt ud! Hvad tid skal jeg komme forbi og smage ? ;-)
SvarSletHar selv lige lavet frisk pasta til min datters fødselsdag og det var en stor succes. Vi bruger det mere og mere frem for købe pasta for det smager bare SÅ MEGET bedre!
Frisk pasta af den hjemmelavede slags er bare sagen.
Fortsat god torsdag :-)
Uhmmm det lyder lækkert, måske jeg skal se om jeg kan overtale min kæreste til at lave samme ret til mig...
SvarSletVi har også gode erfaringer med frisk pasta hjemme hos os. Den ekstra tid det tager er det hele værd.
SvarSletMen vi har aldrig lavet ravioli.....det skal da prøves.
Tak for den fine opskrift med billeder.
Har du forresten set min seneste mail(25. maj)?
:)