Det er så verdens bedste boller, jeg lige har hevet ud af ovnen.
Intet mindre.
Seriøst!
For de, som skulle få lyst til at prøve dem:
1 ltr koldt vand
4 dl youghurt
4 dl kærnemælk (eller bare 8 dl youghurt)
30 g gær
5 tskf salt
1000 g tipo 00 mel
1300 g Durum
For de, som skulle få lyst til at prøve dem:
1 ltr koldt vand
4 dl youghurt
4 dl kærnemælk (eller bare 8 dl youghurt)
30 g gær
5 tskf salt
1000 g tipo 00 mel
1300 g Durum
- gæren opløses i vandet
- øvrige ingredienser blandes i.
- røres i maskine ca. 15 minutter
- hæver koldt natten over
- æltes igen lidt på bordet i durummel
- formes
- hæver 1 1/2 time
- Drysses med mel
- bages i en forvarmet ovn på 200 C (forvarmes ved 260 C) i 25 min eller til de er let gyldne
Velbekommen og nyd!
Og så bare lige en indskydelse.....
Sjovt nok, kan jeg næsten ikke vente på at weekenden bliver overstået og det igen bliver mandag?
Men forstå det!
Jeg skal på kursus i 5 dage.
Jeg skal lære at lave forskellige indfatninger.
Det er da spændende.
Så kom glad mandag........
Ha' en dejlig weekend alle sammen ;)
Er det DE boller du lovede en opskrift på????? ;)
SvarSletJeg glæder mig også til på mandag.
Kirurgen der opererede mig, skal tjekke om han gjorde sit arbejde godt nok.
Hov hov du kan altså ikke skrive verdens boller uden der følger en opskrift med :-)))))
SvarSletDe ser lækre ud og de er sikkert koldhævede natten over - ciabatta agtige?
Godfornøjelse med kurset i næste uge
Kære Michaela!
SvarSlet1000 x held og lykke.
Det er en barsk omgang, du er igennem.
og nej! Det er ikke opskriften på bollerne, fra den anden dag.
Den skal du nok få.
Men de her er altså mindst og mon ikke bedre.
Seje og sprøde på en gang.
Du vil elske den.
Kh
Kristine
Og Anne Dorte!
hehehe....her var den så ;)
Velbekommen!
Jeg står ikke i vejen for en god opskrift, den må jeg da prøve. God weekend til dig.
SvarSletØj, de ser gode ud. Tak for opskriften.
SvarSlet- og god fornøjelse med kurset i næste uge.
Skal da helt sikkert prøves, vi laver næsten ikke andet rugbrød end det du har langt en opskrift på nu:-)
SvarSletDe ser lækre ud, men hvad pokker er tipo oo mel??
SvarSletEr det bare mig der er dum?
venligst kun svar på 1.spg ... ;0)
Hehehe.....
SvarSletJeg svare kun på første spørgsmål Merete ;)
Tipo 00 er fintmalet italiensk hvedemel med højt proteinindhold.
Jeg ved, at du kan købe det i både Netto og Irma.
Kh
Kristine