tirsdag den 15. september 2009

Wauw.... Det tog sin tid

Ca 3 timer har det taget mig, at komme fra at tænde computeren og til at nå hertil.
For pokker! Hvor jeg bare hader at føle mig som en meget lille usling. Jeg fatter simpelthen ikke det der computernoget. Det skal bare virke. BASTA!
Men nu lysner det. Med lidt hjælp fra den jyske del af familien, Nicolas på telefonen, Telenor ditto og endelig et trådløst modem, så er vi der...hehehe.
Tak! Til jer alle sammen for jeres tålmodighed.
Håber at vi er rigtig på i morgen og at jeg ikke skal bruge så lang tid og så meget tålmodighed.

Well! Dagen igår var den rene sump og overlevelse. Jeg kan simpelthen ikke sove oven på de nattevagter. To timer blev det til. Og så kan I selv forestille jer, hvilken zombie, der har vandret rundt her ;)
Det eneste jeg kunne tage mig sammen til, var at få handlet lidt, drukket lidt the hos mutti, som forøvrigt forærede mig et par stiklinger til haven (håber jeg kan få dem til at blive til noget)

Sommerfuglebusk og en urt, som jeg ikke lige husker navnet på, men som er meget smuk. Hvis der lige er nogen, som kan komme på det, så må I gerne byde ind. Nicolas glæder sig sindsygt til Sommerfuglebusken bliver stor og smuk, så han kan få masser af sommerfugle i haven.
"Så skynd dig at slå rødder lille plante. Og bliv stor og stærk og smuk".

Der blev også set fjernsyn, og hæklet lidt på en ny "Granny". Det var så tilpas simpelt, at min hjerne kunne kapere det.


Som I måske kan forså, så er dagen nu endelig kommet igang her.
Jeg har fået hentet lidt af havens sidste krampetrækninger.
Tomater og bønner...mmm.
Helt ærligt! Det har ikke været noget superår for mine tomater i år. Det tegnede ellers så lovende med en sampak af nogle rigtige stjernefrø. Rost i havebladet osv. Men jeg har bare ikke haft succes med dem. Tror at jeg næst år bare holder mig til de kendte fra gartneren. Dem har jeg da haft succes med før. Så mon ikke?
Men bønnerne til gengæld.... Lækre! Lidt store i dag. Men absolut glimrende smag. Sidste uge fik vi en gammeldags stuvning af dem. Min Mutti elskede den og sagde mmmm rigtig mange gange...hehehe! Så er man sikker på, at man har ramt rigtigt (hun er jo kok, så hun ved et og andet ). Men Nicolas...hmmmm. Ikke lige hans kop the.
Den sovs? Og så knirker de jo, når man tygger på dem. Nej! Det er vist ikke lige noget, jeg skal servere for ham igen.
Tror han foretrækker dem marinerede med godt med hvidløg, eddike og olie. Men det er nu også godt.


Det er jo faktisk blevet lidt mere efterårsagtigt i vejret nu. Lidt mere mørkt og gråt derude. Strømperne er blevet fundet frem og der er kommet hyggelys på bordet.
Det er da bare toppen af hygge ik'? Så mangler vi kun synet og lyden af den gnistrende brændeovn i baggrunden.
Og ja! Måske også en kop varm cacao. Så er toppen nået ...mmmm


Faktisk er det jo ikke så galt, at det er ved at blive efterår. Visse ting lever jo stadig i bedste velgående og man kan jo kun glæde sig over den smukke farvepalet, som brede sig ud foran en. Hver årstid har jo sine smukke finesser. Og efteråret har bestemt ikke noget at lade sommeren høre. Faktisk synes jeg næsten at den er smukkere.
Men der er vi jo så forskellige.Ham her "Lille Trold", han er ligeglad med om det er sommer eller efterår. For ham er det bare lykken, at han har selskab derude. Så er han happy. Så springer han rundt og skal lige vise sig. "Se mig! Jeg kan hoppe helt herop i træet og spille smart ;)!"
Totalt sød er han.
Men lur mig! Bliver det først regn, slud eller sne, så er han ikke længere så kry. Vi får se. Han har endnu tilgode at opleve et rigtigt efterårsuvejr og en rigtig vinter. Men har vi egentlig sådan en i Danmark mere?

2 kommentarer:

 1. Hej Kristine.
  Kan urten være en Sct.Hans urt?
  Når Sommerfuglebusken bliver stor,så husk alligevel at klippe den (HELT) ned.Så bliver den smukkest.Og sommerfuglene elsker den busk og skal nok komme.
  Til din trøst kan jeg fortælle om en dårlig høst af alt fra alle jeg snakker med inc mig selv.
  Kender godt stoltheden når din mor siger mmmmm over ens mad.Fik selv en gang 6 stjerner af hende for en fyldt fisk.
  god dag.Jeg håber du er mere vågen i dag.
  Faster

  SvarSlet
 2. Hey "Faster"!

  Anonym??? Ihvertfald er der 5 stykker at vælge imellem.
  Jeg gætter og gætter og bruger udelukkelsesmetoden på det kraftigste.
  Måske skal jeg spørge Fru Hansen den ældre, hvem som i sin tid har stegt hende så lækker en fisk?
  Eller også skal jeg bare følge min intuition....hmmmm.

  SvarSlet